piektdiena, 2009. gada 20. marts

Izdzīvotāji - 10.diena

Šodien nebija iespējams ienākt manā darba kabinetā, jo kāda kolēģe (personas datu aizsardzības dēļ sauksim viņu par Madi) jau bija paspējusi atnākt daudz ātrāk uz darbu, un , atvainojos, samaitāt gaisu. Kabinetā ir trīs darba vietas. Visu laiku strādājām bez nesaskaņām, līdz atpakaļ darbā tika pieņemta manis jau pieminētā kolēģe.
Katru rītu viņa laikam iet skriet uz stadionu pirms darba dienas sākšanās un tad nāk uz darbu. Jāpiemin, ka pēc sportošanas viņa neiet dušā, jo laikam šī ekstra viņai ir gājusi secen. Visu dienu viņas dēļ kabinetā ir konkrēts smacenieks, kas galina mūs nost. Ar kormorānu izdomājām, ka pie kabineta durvīm uzliksim sekojošu zīmi, lai visi ir brīdināti....
Tātad atverot šorīt kabineta durvis mani pārsteidza tāda "smarža", kas mani gandrīz nonesa no kājām. Ja aizšķiltu sērkociņu, visa darbavietas ēka uzietu gaisā.
Kolēģa un mana galda atvilknē viņa tur visādus dārzeņus - ābolus, sīpolus, ķiplokus un maizi ar speķi. Vistrakāk ir tad, kad viņa izdomā uzgrauzt kādu no sīpoliem vai ķiplokiem. Mēs esam pārliecināti, ka viņa varētu pat necenšoties nogalināt Drakulu.
Pat viņas mīļotajam cilvēkam ir nepatika pret viņas sekojošo ekstru.
Apsveru dabūt šādu mantiņu, lai drīzumā neatkārtotos šī rīta atgadījums. Tomēr atzīstu, ka smakas stiprums, šo detektoru izsistu no rāmjiem un neatgriezeniski sabojātu.

Drīzumā sarīkosim bunti un uzdāvināsim viņai dāvanu karti uz SPA. Ja necieni citus, neceri, ka kāds cienīs tevi.

P.S.
Pa visam drīz darbā pateicoties viņai būs jauni darbinieki, kas izklaidēs klientus.

Nav komentāru: